مسابقه نقاشی با محوریت پیشگیری از اعتیاد در میان کودکان تحت پوشش بهزیستی بیجار برگزار شد

همزمان با هفته مبارزه با مواد مخدر، مسابقه نقاشی با موضوع «مبارزه با مواد مخدر و زندگی سالم» با حضور کودکان و نوجوانان تحت پوشش بهزیستی در مرکز مثبت زندگی ۵۷۱۶ شهرستان بیجار برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی اداره کل بهزیستی استان کردستان ، به مناسبت هفته مبارزه با مواد مخدر، مسابقه نقاشی با موضوع «مبارزه با مواد مخدر و زندگی سالم» با حضور فرزندان خانواده‌های تحت پوشش بهزیستی در مرکز مثبت زندگی ۵۷۱۶ شهرستان بیجار برگزار شد.

این برنامه با هدف افزایش آگاهی کودکان و نوجوانان نسبت به آسیب‌های ناشی از مصرف مواد مخدر، ترویج فرهنگ پیشگیری از اعتیاد و نهادینه‌سازی سبک زندگی سالم در میان نسل نوجوان و جوان اجرا شد.

شرکت‌کنندگان در این مسابقه با بهره‌گیری از خلاقیت و توانمندی‌های هنری خود، آثاری با موضوع پیامدهای مصرف مواد مخدر، اهمیت سلامت جسم و روان، نشاط اجتماعی و نقش خانواده در پیشگیری از اعتیاد خلق کردند.

غلامرضا محمدمیرزایی رئیس اداره بهزیستی شهرستان بیجار، در حاشیه این برنامه، برگزاری چنین فعالیت‌های فرهنگی را فرصتی مناسب برای آموزش غیرمستقیم مفاهیم پیشگیرانه به کودکان دانست و اظهار کرد: ایجاد فضایی شاد، خلاق و آموزنده، ضمن تقویت روحیه مشارکت و اعتماد به نفس فرزندان خانواده‌های تحت پوشش، نقش مؤثری در ارتقای آگاهی آنان نسبت به آسیب‌های اجتماعی دارد.

وی افزود: بهره‌گیری از ابزارهای فرهنگی و هنری در آموزش مفاهیم اجتماعی، از مؤثرترین شیوه‌های پیشگیری از گرایش نسل جوان به آسیب‌های اجتماعی و اعتیاد به شمار می‌رود.

در پایان این مسابقه، به منظور قدردانی از مشارکت کودکان و نوجوانان، هدایایی به رسم یادبود به تمامی شرکت‌کنندگان اهدا شد.

مسابقه نقاشی با محوریت پیشگیری از اعتیاد در میان کودکان تحت پوشش بهزیستی بیجار برگزار شد

مسابقه نقاشی با محوریت پیشگیری از اعتیاد در میان کودکان تحت پوشش بهزیستی بیجار برگزار شد

کد خبر 190411

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
1 + 1 =

خدمات الکترونیک پرکاربرد